Aku baru sampai dari kampung petang tadi. Rasa nak mencarut juga sepanjang balik kampung tu sebab aku terlupa bawak kamera aku. Scene tengah best di kampung aku sekarang sebab orang tengah rancak menuai padi. Kalau ade kamera memang best aku dapat shoot aktiviti diorang. Sungguh babi kan? Oh sori aku mencarut tapi nak buat macam mana dah hobi aku. Tapi takpelah, tahun depan mungkin diorang akan menuai lagi. Malam tadi Liverpool sungguh fuck sebab diorang menang dengan Chelsea. Oh jangan salah sangka weh! Aku bukanlah fan Chelsea, jauh sekali nak menyokong Man Utd. Liverpool juga termasuk dalam hit list aku andai kata aku ada duit nak upah pembunuh upahan satu hari nanti. Aku sampai sekarang masih berharap si Arshavin tu masuk Arsenal. Tolong la Arshavin, tolong la... Anyway, aku nak ucap tahniah pada Rafael Nadal atas kemenangan kau semalam ke atas Roger Federer. Tak sia-sia aku sokong kau. Kau memang freak la Nadal, tak cukup rehat pon kau boleh menang lawan Fedex tuh..Kalau kau cukup tidur, apa pula jadi kat Federer tu? Tak cukup kotak tisu agaknya. Gambar hiasan untuk hari ini Photobucket Ahmoi, happy anniversary!!!

7 komplen:

fareezkario said...

haha..aku faham perasaan ko..kamera aku da mcm tangan kiri aku..mana2 je mesti follow..hehe
pengajaran:bawalah kamera anda walaupun ke lobang cacing..hehe

husni said...

hahahahaa!!mcm mana lu bleh lupa bwk camera dow. adoi..ekehke

Mullahkane said...

kawin la cepat2 dgn gmbr hiasan tu, nnti jangan lupa panggil!

tukangbuatsushi said...

hahaha...
ade geng rupenye...
nadal mmg the biggest freak doh...
aku teruje tgk die...
aku sbnrnye x expect die blh mng dgn rehat xcukup compare to federer...

p/s:aku prefer arshavin msk MU...

Aie said...

fareez: ta muat la plak nak bawak masuk lubang cacing tuh

husni: tu lah, gua rasa sangat bangang sekali!

mullahkane: nanti gua antar helicopter jemput lu kalau wa ada bajet lebih. jangan lupa bawa drum nanti.

ari: sorri brader, arshavin suda masuk Arsenal. too late braderrr!

JASMIN said...

HAPPY ANNIVERSARY!!!!!!!!!!!!!!!! =)

bakri hafiz hisham said...

eh macam pernah nampak je ahmoi tuh!
hehe