Ecah is not hot!

Harini takda berita hot lagi setakat tengahari tadi yang gua dah baca di paper melainkan kemasukan Arshavin ke Arsenal (yeahh!!!!!!) dan kepulangan Robbie Keane yang sangat poyo! Sila klik sini By the way, tadi tengahari aku pi KL sat jumpa client...ecececeh! Client kunun. Actually jumpa kawan pastu aku menerima panggilan hangat dari Cik Ecah. Yang tak kenal dia sila klik sini. Tapi memang butoh laa kalau korang tak kenal siapa Cik Ecah. Ecah ni Queen of Equine tau! Satu Equine Park bole terpegun bila dia melintas. Okay sori gua exaggerating jauh sangat hari ni. Tapi aku consider Ecah ni hokhokheak la orangnye hahahaha! Oh ya, korang jangan terkejut pula nanti bila masuk page Ecah, suda ada link untuk order cupcake..wowowo tepuk aa sikit weh! Haha apa-apapun kat sini gua nak sebarkan satu lagi rumours. Khabarnya ada orang tu jugak nak kembali ke arena fotografi dan sekaligus nak join clan Serdang-Seri Kembangan-Putrajaya-Equine Park. Hahh bukan Bangi Clan, okay! Haha mesti ada orang terasa punya ni bila aku sebut Bangi Clan ni. Pastu nak tambah kerek dia nak sambar D90 tuh. Ceh! Kecoh aa lu gile up sial angkat D90 trus! Walaubagaimanapun identiti hamba Allah yang ngengada nak buat comeback ni gua rahsiakan dulu buat sementara waktu. Ape gila nanti ada perompak baca blog gua nanti dia serang hamba Allah ni yang baru berkamera macam mana? Gambar hiasan untuk hari ini Photobucket Ecah, agak2 kalau lu tolong buatkan gua cupcake yang semacam gaya ini boleh tak? Aku mesti sukahati punya nanti..hahaha

12 komplen:

cik PA said...

haha..kimeks ah ko.. aku nak lukis raket badminton pon gegel.. bley mintak d700..gilos..

Aie said...

ni khas utk aku ni ko kena buat jugak cah!

anep said...

wahahaha
ecah mmg hot
awww~
aku mngakuinya
jom2 outing

enciksani said...

aLahai aie..sian si ecah tu..kene kasi smangat kat tokeh cupcake tu eheha...Langit BiRu..cam Lagu mawi ker...huwaa aha ha..aie..gua join outing2 korang..added ur Link kat my BLoG ya..

syuk said...

haha..giler semart lukisan nih

aku ada kt KL weh

jasmin said...

kepade Ecah, tolong la buat kan kek D90 tuk die..besday die 4th Feb..hehehehehehehe

HAPPY BESDAY!!!!!!!!!!!

husni said...

hahaa kalo ko nak paham apa aku tules tu ko kene layan muvie "Into the wild". layan giler.

btw ada ke cupcake d700 nii??giler gempak seh. kalau ada speedlite lg gempak haha

FarEast said...

bangi tu slow sket ek ... wei~! aku dh sambar nikon ... nie calculation dslr aku angkat

angan² = D90
realiti = 10

camera aku = angan² - realiti
= D90 - 10
= D80

wahahahah

cik PA said...

wohoho...jasmin, i didn't knoe plak today is aie's bday..but then nak wat cake yg serupa tu alamatnye 4 keturunan blom tau siap.huhu.. nway epi bday aie.. aku doakan hang murah rejeki along dis yer wei.. kalo rejeki berlebihan bley belanja aku..heh

tukangbuatsushi said...

hahaha...
biakanla die aie...
bg ramai blk geng2 utk g outing...

Aie said...

anep: jum la beb, wa pon dah tak sabar ni!

enciksani: bole bole tadehal takda yuran dikenakan kalau nak join. tapi kena tanya presiden grup dulu la si Cik Ecah tuh

syuk: weh ni bukan lukisan la syuk ini kek tau tak, kek! boleh dimakan nih!!

jasmin: ahmoi bikin kecoh la habis gua punyaa privacy lepas ni

husni: gua dgr memang ada speedlite utk kek ni tapi nak pasang takut patah pastu jatuh pula haha

fareast: kimak aa paiz sopping kamera tak ajak aku. weh bole la aku pinjam canon ko memandangkan ko dah ada 2 system..nak jahanamkan canon kau haha

ecah: rezeki berlebihan? sedih aku dgr ko cakap camtu cah..huhu

ari: ini geng lama ni weh, lu selama ni tak perasan kehadiran dia eventho dia besar bagak! haha

rahami said...

comel siot..