du ap ulu hli ma

Malam tadi aku tidur awal tapi tidur jadi tak lena juga kan bila telepon asik berbunyi saja. Oh, rupa-rupanya hari ni besday gua laa, yang ke-25 pula tuh. Berduyun-duyun kawan mesej sampai mak gua suruh silent fon. Fuhh, besday tu mama!!! Anyway, berjuta-juta tengs aku ucap pada kawan-kawan yang wish. Tahniah pada Ika kerana berjaya mematahkan cubaan rakan-rakan aku yang lain sebagai manusia pertama kat dunia yang wish besday aku. Tapi setakat ni kau orang masih gagal lagi memberi hadiah ataupun kek untuk aku. Takpa aku dok tunggu lagi ni. Aku dengar Ahmoi sudah belikan hadiah besday lebih awal tahun ni untuk aku. Wahh, ni yang aku tak sabar nak dating nih! Kawan-kawan kena tunggu la gamaknya haha.

Photobucket Harap ada pihay yang baik hati belikan gua kek yang semacam Chocolate Indulgence ni. Gua jakun weh tak pernah rasa kek ni haha.

8 komplen:

cik PA said...

epi bday wei..

tukangbuatsushi said...

hahaha...
ko dh makin tua...
aku masih mude...
epi besday org tua...

tukangbuatsushi said...

re: psl tgkp gmbr ko tu akan aku pertimbangkan tp klo tangkap gmbr amoi ko straight away rite now aku blh g shoot...

FarEast said...

x baik berlagak aie ... wei~! eppy birthday org tua yg kuat mencarut~! hahaha

art:love said...

:P
slamat hari jadi..
lalalla

enciksani said...

ahahha hepi besday...moga impian jadi kenyataan... http://enciksani.wordpress.com/ my ..take a LooK.. dah update..

art:love said...

ko rasa nikon tue sapa punya..
x kan nenek aku weii..
lalalalal

F A R Y N said...

happy birthday!!
meh sini nak pelok cium..hahahaa