kau tak percaya?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Azan, kau akan tetap dalam kenangan...kenapa, kau tak percaya? Hahaha! It's true, it's true!!! ++Nota kaki: Aku actually kat CC ni...kimak betol Cina gamers sebelah aku kentut busuk gila..busuk yang gila babi dow! Masalahnya prepaid aku main intenet ni ada lagi setengah jam...kalau aku mati dalam masa 20 minit macam mana?? Demmit...ini mungkin entry terakhir aku gamaknya....Sad but true kan?
Aie Thoiron Ababil's Facebook profile

8 komplen:

cik PA said...

nasib baik takmati..huh..aku rasa nak p tgk botak ari sabtu ni la..

FarEast said...

kalau mati, tolong wasiat camera ko kt aku ... hehe ...

Mullahkane said...

lawa la gmbr2 ko amik. bila agaknya nk amik gmbr aku ni. nnti kalo aku turun demo lg ko join la skali, amik gmbr aku lari dr FRU hahaha

enciksani said...

terLIur tgk picha ni n makan2 skaLI uhuu..kene kentut ngan prepaid dah nak abes..uhuu maLang La jugak kan,,,

Ahmoi said...

ooooooo....gi makan sedap tak ajak saye ye......

whitesideterritory said...

ape projek ko skang weh

cik PA said...

asal tak reply sms aku dohhh... kemain aku tggu ko.. nak layan AF sesama..hakhak

tukangbuatsushi said...

hahaha...
ko xpikir time org len hidu kentut ko...
hahaha