buat rakan gua yang tertinggal di kuala lumpur

Ciptaan gua nih. Masih penat so gua buat bodoh-bodoh saja. Janji mesejnya sampai kan?

front

back

Yang tak dapat poskad sebegini anggap CC saja la yeah?! Haha. Aie Thoiron Ababil's Facebook profile

12 komplen:

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu mkn kenduri kt blog gua.
Follow terus pun xpa lagi bagus.

Blog gua dah tak seimbang.Gua tgk budak2 ramai dah berat ke belah punk.

Gua dah 6 hari merantau jemput org mkn kenduri ni..

Aie said...

actually lu sape bai?

hahaha jangan terasa hati ngan gua yek

ecah said...

kehkehkeh..bob tgk menangis sial..haha

Aie said...

ish gua rasa perasaan bob akan berat ke rasa terharu berbanding sedih

bab marah tu gua tak tahu la kalau bob tgh datang bln ke kan...

ecah said...

menangis la sebab terharu..kehkeh..

anep said...

demm..lu bejalan sje..arghh mental wa!!!

cak said...

aloh..dpat poskad pong tok apo lah..!!

tengku_fir21 said...

ermm..
nak 1!!!!

FarEast said...

hahah ... tu br sket tu ... kasi up lagi ... aku bosan kt kl, terus hantar gambar kt 3R ... hahaha

Aie said...

anep: lu jangan jeles nep. lu pon bukan main lagi berjalan gua tengok

cak: haha kalau gua millionaire gua bawak kawan2 pegi bercuti dulu la cak!

tengku: sori la tengku muka lu pon gua tak kenal macam mana gua nak kirim poskad. alamat lagi la jauh

fareast: tu la lu beb gua ajak tamau ikot

ahmoi said...

Hahahahahahahahahahah!!!!!!

Perhentian here we come on 10th July!! Tak sabarnye!!!

rizalismail said...

lu mmg lebih!!!
nak kena pukul???