jikalau aku pejuang Hamas

Sekarang ni aku rasa macam nak bunuh semua askar Israel. Mood aku untuk membunuh memang tinggi sekarang ni. Ini series ni! Apa kau ingat aku main-main? Pedulik apa dia orang dah buat gencatan senjata. Percaya la, esok-esok dia orang datang lagi. *Kalau aku tahu, dari dulu lagi aku support prinsip Hitler.

3 komplen:

Mazri Mohd Noor said...

nice blog aie..aku pun kalau diberi peluang utk membunuh...tanpa segan silu beb..tak larat nak marah dlm hati ja..hahaha

cik PA said...

weh.. syuk kan selalu lepak keramat..so skang budak umah tu nak kawen..so derang yg bujang la pakat nak carik umah lain.. then die plak nak carik sebuah rumah unt senang bg die singgah menyinggah kala turun ke kl ni..
untk keterangan lanjut ko bley tanye doe mlm kang..

AiE bAhRi said...

nice blog..

jom terus memboikot!