kering tekak

Aku lapar kopi sekarang. Gambar di atas aku snap masa sesi lawatan kawan2 lama di pantai timur. Fak! Gile kaya diorang sekarang. Bila aku nak kaya? Kalau dah kaya nanti, boleh la aku minum starbuck tanpa rasa risau duit kertas dalam wallet kering begitu saja. Eh, apa gila? Starbucks kan yahudi punya! Takpa lah, aku rasa kopi Cap Kapal Api pon boleh tahan juga.

5 komplen:

tukangbuatsushi said...

emm...
lebih kurang camtula conditionnye...

p/s:layan minum kopi musim hujan ni...

haniframli said...

wahahah
ko da terer
ko yg kne aja aku
aku rs kopi ney pn sedap gk
emm kopiiii...
kopikir la sendiri
hakhakahak

Aie said...

anep anep, ko memang sengaja cari gaduh dengan aku.

haha

cik PA said...

weh.. yemz ajak lepak sok mlm.. syuk dtg ptg ni..lepak umah aku.. die ada shoot kat ne tah plus nak carik umah sewa kat area umah aku tu.. so... ape kate kite lepak mlm ni.. ngeh..

Aie said...

baiklah

aku on saja asal ada nasik untuk perut aku

haha