lu orang akan rasa insaf lepas tengok ini!

Oh shit! Gua rasa sangat gempar sekarang! Sekarang gua nak kuar rumah malam-malam pon dah rasa takot... Gua harap Fareast tak buat lawak bodoh dengan kepakaran photoshop dia kali ini... http://empayarcanon.wordpress.com/2009/02/10/the-sounds-of-yesterday/ Tak klik tak true weh!!!!!

10 komplen:

fareezkario said...

ko pon perasan gak ke?
mcm betul kan?hehe

Aie said...

babi, gua btol-btol cuak skang nih

FarEast said...

dah cuak ader hati nak repeat dkt flat tu ... aku dh x kuar mlm naik motor ... haih

F A R Y N said...

bluekkk penakut!!!
benda ni tak seseram lelaki berbulu dada lebat...hahahaha

cik PA said...

heh..wilek ah..aku balik kol 1 kat hway lagi smlm..ok jek.. tak takut ponnn...

FarEast said...

bongkak btol cikPA ... hahah ... kang dtg btol2 tau la

Aie said...

cik PA..

jum la repeat kalau berani!

alah dalam tepon macam meleleh air mata je aku dgr suara tu?

Perambat said...

edit to bro..wa dh tgk..hhehe
btw, rekod peribadi ko melayari internet dpt pengiktirafan tak dari MBoR?

Musezafar GB said...

ye r, tiru mcm ko..
hahaha..
wei, bila lg mau berfotografi?

cak said...

bro..itu betul2 ka cobaan?? meremang siot. btw..aku dah update..hehe.