aku dah lama gila tak shoot wedding weh!

Photobucket

Busy sekarang ni bai...aku mungkin akan naik kapal terbang tak lama lagi...diulangi, mungkin! Haha tak sabar dah aku...by the way, gambar di atas salah satu hasil aku tag Yol thePhotographer hari tuh...Yol kata boleh buat photojournalism gambar ni..yeah! Kau tak bangga ke kalau guru besar dah cakap macam tu?! Aie Thoiron Ababil's Facebook profile

5 komplen:

Azfa said...

http://asiaparttime.com/category/photographers/ ... aku terjumpa, saje bg ko link nih.. mane a tau ada rezeki ko kat situ..

tukangbuatsushi said...

cantek...
walaupn kt baju ter'overexpose' tp tu xpnting...
yg pntg skg ni bhg muke...
sbb fokus kt muke...
shadow n highlight kt muke tu nmpk best...
beruntung ko dpt shoot gbr ni...

FarEast said...

wei ... kalau otai tegur ko, ko pon otai la ... mmg lawa pon pic tu ... ekspresi muka ada ;) mana pics balloon?? =)

Aie said...

ari: tengs2

mok: lambat sket...

khairilmustafa said...

nice b&w beb

ko dh ke kerteh ka?