promosi hantu malaya

Ada la satu hari dalam last week aku pergi lepak kat kedai mamak berdekatan area tempat aku menumpang tidor sekarang nih. Suasana kat sana macam biasa la..semua bangsa ada makan-makan.Kena pulak masa tu cerita Keliwon start show. Alah yang hit 4 juta penonton tuh! Bitchy juga aku tengok Fasha Sandha dalam cerita tuh. Cina lepak kat maple...Okay itu situasi biasa kita tengok...Tapi Cina terlopong layan cerita hantu Melayu lu ada nampak? Tak berkelip langsung mata apek tuh! Baru lu tau power tak power hantu Melayu punya penangan..haha! Aie Thoiron Ababil's Facebook profile

6 komplen:

si tukang buat sushi said...

cite tu mmg layan beb...
hehehe...

cak said...

huh..kalau main je citer tuh, aku la duduk plg depan skali, bersiap nak off tv.

anep said...

cak mmg pnakot~
wahahahaha

hbis tu ko trun mne je bro??
trun katil je??
wahaha
ko pnye tag mmg de clas la
huhuhu

FarEast said...

hahah ... layan gak citer nie ... tp 2 minggu lepas punyer citer amat menghampakan ... haih

F A R Y N said...

apek tu kagum tgk fasha sanda la..haha

Mazri Mohd Noor said...

maknanya ko tak tgk la cite sb ko tgk apek tu ternganga..kekeke