lu lapar?

Photobucket

Sumbangsih lensa Nikkor 35mm f2.0 oleh Cik Ecah. Klasik juga hasil dia. Lu orang doa-doa la Cik Ecah kita kembali cepat. Queen of Equine tu!!! Aie Thoiron Ababil's Facebook profile

21 komplen:

cik PA said...

miahahahaha

azrulsham said...

aku sdg bertikam lidah dgn lappy aku utk siapkan album2....hahaha!!

lu dasat aa gajet2....ketinggalan jauh ni...

FarEast said...

hahah ... menyelerakan

Aie said...

ecah: gelak lu ye?!

yol: minimize ur gadget, maximize ur quality...gua ingat nak tolak kat org len la 17-55 tuh...ahahaha

faiz: jum gi umah ecah nak? gua lapar pizza nih

Wani Ardy said...

Ada blog rupanya.

cik PA said...

pergghhh...provide roti la wei.. tak pon sos spagheti..haha

Aie said...

wani: tahniah wani. selamat sampai! lama gue tunggu kamo

ecah: bole! kau jual, deal?

Pretty Pocket said...

Waa... Tetiba tros mouth watering tgk entry ni. :D Nak gi umah cik ecah gak... ;p

Aie said...

ayu: jemputla datang...ecah ada tuh

tukangbuatsushi said...

gua lapar beb...
sejak gua jd cikgu praktikal ni...
gua sentiasa rase lapa...
asik nk g kantin n makan...
hahaha...

FarEast said...

hahah ... lapar! lapar! lapar! jom kiter serang umah ecah ;) jom!

Anonymous said...

cam sedap je n cam rase nak cilok je..nway tahniah la bro da ade blog..
blog lu kreatif r..aku nk puji lg tp cukup takat tu nati lg riak ko kt aku..haha

Aie said...

ari: hah pegi la makan kat kantin pintu rumah ecah blum terbuka untuk kau hahahaha

faiz: kita miscall dulu soh dia ready masak pizza, solid?

anonymous: masalahnya lu sape dengan takda linknye kalau tak puji-pujian lu tuh boleh gua balas dgn teh tarik ke, ape ke..wakaka

hanszzz said...

aku x dtg shah alm la..aku duk seksyen 7 jer..hehehe

cik PA said...

aah.. untuk sushimaker pintu uma aku blom terbukak kat ko.. ko taraf2 makan kantin je dulu..haha

oranglidi said...

woi2! lu bukak blog wa, lu kena follow. kalu x wa smash lu.. by de way tenkiu lwt blog wa..

sbagai balasan setimpal, wa follow lu. oraaiitt.

Aie said...

hanszzz: la awat hang tak habaq? aku kat sect 8 nih wei!

ecah: haha ecah wah wah curah minyak nampak?!

lidi: hahaha musibat punya lidi man nanti lu wa tunggu next entry lu

Perambat said...

opormlyc..erm..kenapa aku eja word verification kat ruang komen ni..maybe sb lapar kot bile tgk gmbr ni..hehehe..

btw, bokeh nya mmg sgt menarik...focus pd subject didepan..

p/s: jangan jadi beruk mat yeh dah ler

FarEast said...

cibai la ... ayat psycho gila ... aku dah bg dah kt email ko ... psycho sial ... hahaha

Aie said...

perambat: sumpah gua tak paham

fareast: haha lu lagi la saiko dol..lu dah balik opis blum ni? jaga-jaga malam-malam rabu ni selalu ada pocong muahaha

hafidzkamaruddin said...

wah, lazat wey, bak pinjam lense...

leh x cik pa?