why so serious?

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
Majlis nikah dan sanding Ayuni dan Hasry di Bentong, Pahang. Gua tak ingat bulan bape yang pasti dah lama la gua terlupa nak upload ni. Siot betol. Oh ya, gua tag Yol masa ni. Perlu lagikah gua nak kenalkan siapa Yol ni? Ahh! Sapa tak kenal dia memang kodi la! Last sekali, tahniah kepada pasangan di atas. Hari ni gua tak ada mood nak buat lawak bodoh. Gua serius satu hari ni haha.
Aie Thoiron Ababil's Facebook profile

9 komplen:

mshafie said...

serius?? hilang mood??? stress kot...

cik PA said...

jgn lupe wei..tag aku plak sok luse..haha..pastu aku belanja tgk wayang..

oranglidi said...

nanti kalo wa nikah, wa nak lu amik foto wa..(kalau ada orang lidi wanita lah) ..free boleh? ke nak wa belanja sotong celup tepung?

tukangbuatsushi said...

adakah ko dah menjadi pandai sehinnga ko xblh buat lawak bodo?
heeee...
sape yol?
aku xknl...
aie aku knl...
hehehe...

ape kes mau jual d70 lu?

FaFaFa said...

nice photography! =)

Aie said...

mshafie: agak stres juga..mana tau ni haha?

ecah: tag ko? sok luse? apekah projek babe? =)

org lidi: lu nak free? bole tapi gua antar adik gua br abes darjah enam amikkan gambar la, deal?

ari: lu tak kenal yol? takpe la, dia pon tanak kenal lu kot hahaha

fafafa: tengstengstengs! jemput datang lagi

FarEast said...

aku rasa mcm dpt miss called ko semalam ... kenapa aie?

Aie said...

gemok: mungkin kerana kami sedang lepak beramai-ramai pastu tetiba gua perasan lu takda yang menyebabkan gua rasa macam ada benda besar tak cukup di depan mata. so jadik la fenomena miscall tersebut. gua rasa laa.

FarEast said...

aku jumpa ko personally aku pulang lens ... semalam x dpt nak melepak ... aku dh janji dgn member aku