lu pernah tengok robot edit gambar?

Semalam gua teman Yol satu hari. Pegi studio la, pegi print album la, pegi binding album la...nasib baik lu belanja gua breakfast Yol hahaha! Gua tak sabar nak tunggu wall studio lu siap nih...
By the way, masa pegi print album kat Colorlab semalam, gua layan tengok orang editing..eh sori gua silap bukan orang tapi robot.
Ya, robot~edit~gambar.
Macam setan. Kelajuan gua menaip blog ni lagi slow dari kelajuan dia mengedit. Gua syak dia pakai action file la wei tapi acting macam solid kat depan gua.
Alah biasa la tu, gua jeles la ni. Kalau tak, takkan la gua nak kutuk-kutuk orang macam ni.
Hah, Arsenal kalah pulak dah semalam. Panas betul gua. Lebih panas dari menyaksikan kekalahan lawan Hull dulu. Benci betul gua kat team yang menang semalam tu.
Ni ada sikit gambar gua amik masa Afiq & Nalisa main kawin-kawin last week. Turut serta kali ni Botak merangkap bos, Ecah dan Amer. Afiq, suara lu memang sedap la. Kalau gua hitamkan video kitaorang amik tu, mesti orang ingat lu Emmet doh!
afiq & nalisa lalang afiq & nalisa | fisheye afiq & nalisa afiq & nalisa afiq & nalisa afiq & nalisa afiq & nalisa | melbourne afiq & nalisa ecah gemoook afiq & nalisa afiq & nalisa | selulit dua
Gambar yang lain lu orang boleh tengok kat sini. Komen dari para penyokong kelab bola Man Utd gua tak alu-alukan.
Hah ni ada video bonus. Tengok la wei sampai malam tau kitorang shoot video mantol ni haha. Terima kasih sudi kunjung
Aie Thoiron Ababil's Facebook profile

18 komplen:

cik PA said...

aku nampak kurus plak..haha.. tgk..oeg kebanyakan cam aku..sedar kehadiran wajah sendiri dlm blog org lain.. tak sampai ada org lain bagi tahu muka aku adak at page ko...ahha.. bile la aku nak merasa hidup seorang artis kan...hahahha..kimeks..

PeQ GaRaGe said...

robot edit gambar??

ermmm..
ade pic x...
ssh nk caye...



hehehehehe...

Perambat said...

aku simpati dgn kekalahan arsenal semalam dengan team yang menang tu..taknak la sebut tapi kalau lu pegi facebook gua..lu boleh tgk avatar gua..gua ada pakai jersi team yg menang tu..hehe..

cik PA said...

gemook cam mengamok je dowh..haha..terasa..gile emo gemook. babi ah kalo betol entry tu unt kita..hahahaha..tak cool la kalo gitu.

Aie said...

ecah: lu ni mmg batu api la cah!

peq: bongok aa klu ni peq..gua kias2 pon tak paham. tapi seploh tahun lagi maybe ada kot teknologi macam itu.

perambat: kan gua dah kata entry kali ni komen dr fan M.U tak dialu-alukan? hambat kang baru lu tahu

ecah: tu la kau aku dah kata jangan

anep said...

hahahaha..wa taw..
slalu da wa tgk..
die b;ey hafal sume shortcut..mmg gempak..
'perappppp' bunyi keybod die tekan..
mmg style..gile kntang la..
1wedding smpi 4 org photoG trun
best!!!

Aie said...

anep: klau ikutkan nak ajak satu kampung turun tapi segan la pulak kat pengantin kan? hahaha

Diloz said...

whoa,Fisheye.

ade geng!

=P

Hafidz Kamaruddin aka HPP said...

gamba last wicked...

part aku kat talentime kene potong laa

meego said...

heheh... lawak pun de tengok video tuh... apepun... sore boleh tahan la...

Syazwan Yazid said...

memang best gambar...jeles beta...haha!

cak said...

hehe..aku penah tgk. igt dia dok chatting, rupanya dok edit gambar.

gambar2 ko mmg mantap la bro. krm slm kat kak ecah ekk..lama tak jumpa dia.

tukangbuatsushi said...

ooohhh...
nape aku punye nickname utk url dlm blg ini sgt kelucahan...
anyway, aku sgt mengagumi gmbr2 lu skrg ni...
sgt mengujakan la...

aie,
gua ade satu lagu nk nyanyi kat lu...
walaupn gua tau suara gua xsedap...
aku nyanyi tang intro je utk lu...

(sambil memakai jersi merah setan aku pn menyanyi)
"glory glory man united, glory man united...lalala..."

FarEast said...

video tu cool!

Aie said...

diloz: gua pinjam je bro..haha

hpp: lorr, kena potong ke? keciwa gua

meego: lu jeles kan meego? haha

syazwan: jangan la jeles, melayu sungguh lu nih. haha

cak: kawe doh kirim kat dia. dia kata mu yang sumbung. hahahh

ari: wahh lu nyanyi pulak dah...red devil pulak dah. nak gua tukar nama link lu jadi "bulu punggung" pulak ke wei? hahaha dasar man utd betol!

gemok: jum la tontong duit ngan gua kita beli fisheye. gua dah gian ni.

azrulsham said...

itu robot mmg dem!!!

MeLLmeRaH said...

very nice pics...suka sgt...

mosyuki said...

aku suke gambo yg kt stadium tu, yg ko amik dr sisi..