flashback

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
Gambar diambil sehari sebelum bertolak ke Pulau Redang. Flashback la kiranya ni. Tahniah Atie & Zaky. Haha gua seronok layankan muka si Atie ni tak macam nak kahwin. Gaya macam balik kampung cuti raya je muka dia. Aie Thoiron Ababil's Facebook profile

11 komplen:

ahmoi said...

wah...so sweeettttt......

tengku_fir21 said...

cantik siotttt

FarEast said...

kalau flash tembak blakang pengantin perempuan dengan tembak dari depan confirm marvelous lagi ... hehe ...

mcm nak balik kpg? hmm, hebat ... mcm excited nak balik kpg?? haahahah

Aie said...

ahmoi: ye betol

firr: tepat sekali

fareast: agak2 kalau cuaca nak hujan sempat ke nak main lighting faiz?

syuk said...

hahha
suma igt aku g cover orang kawen lari kt golok, tergezut pn x kurang

shot cincin tu lawan la aie, lens apa ha?

Aie said...

syuk: shot pakai contact lens..hahahaha. pakai 50mm la syuk

azrulsham said...

semakin mantap :)

cak said...

muka tak macam nak kawin. tp dia nak kawin kan..?? macmana ekk...muka dia. owh..muka dia macam muka nak blk kg ekk...mcmana ekk muka dia...??

ecah said...

dah boleh up entry baru kot sayie..

aie said...

cak: ntah, pandai2 la lu bayangkan cak

ecah: gua busy ni cah. sok gua update la

lydiarayyan said...

damn good...