redang last entry

Berikut adalah sambungan entri lalu. Jangan sampai tak lalu tidor ye! Sekian dari gua. Ini mungkin entri terakhir dari gua...

...untuk bulan ini. Hahaha. Tak lawak langsung kan?

Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Gambar-gambar mungkin ada ikut kronologi masa sikit-sikit. Jam gua mati la, so gua tak take note sangat perkataan jam dan minit sepanjang bercuti kat sini. Tapi itu tak cukup bodoh lagi. Yang paling gua geram bila dapat tengok jerung tapi tak dapat ambik gambar. Shit! Naik-naik darat cikgu dive kata jerung kat situ semua vegetarian tak makan daging punya. Abis apa jadah gua dan Ecah renang pecut larikan diri macam dalam sukan Olimpik? Kalau gua tahu, gua kejar jerung tu. p/s: Kepada lu orang yang belum berkesempatan nak pergi Pulau Redang ni, lu patut berasa malu mulai sekarang. Sekian statement maki~hamun~makan~dalam dari gua.

Aie Thoiron Ababil's Facebook profile

21 komplen:

FarEast said...

hahah ... terbaik ... aku suka pic org menari ramai2 tu ... ko nak jadi model?? boleh ... boleh ... hehe

aie said...

huehehe, tu gambar berdisko dansa tu bai!

tade hal la gua memang suke tolong kawan2

gua tak cas punye

gua kan suka-suka jek jadi model

hahaha

♥chentaMAYA™ said...

lawa kan kalo snap gne dslr!!

Anonymous said...

tak juga maya.tengok nasib la..huhu

cak said...

gila cantik gambar ko bro..serius.
gila berketul2 badan ecah..pon serius. cah, jgn mrh ya..ahuhu.

ahmoi said...

baik baik nnti selipar jatuh dlm air...

aie said...

cak: haha puji lebih2 la cak. budget bole dapat teh secawan dari gua la kunun..hehehe wei takde projek ke wei? urbanscapes?

ahmoi: selipar curik, tape jek ilang

lombardeedo said...

lu rock bro ,
lu rock.

memang cun most of the shots.

ahmoi said...

hmmm....counting days till 10th...sungguh tak sabar...miss u...

tengku_fir21 said...

bikin suspen jerr

Aie said...

boyak: haha thanks bro. lu lagi terer gamaknya

ahmoi: emm, tak excited pon bese jek.

firr: apa yg saspennye beb?

ahmoi said...

apsal lak tak excited?????

Aie said...

huhu..

c.b said...

ni yg buat aku nk g redang ni.

ecah said...

kehkehkeh... mmg dengan lens mata ikan pak cik aku nampak kurus... pakai lens ko badan aku bulat kecil bulat besar..jahat lens ko..huhu..sbb tu aku sumpah kasi tak sharp dah die.. biasa ni..huhu..

FarEast said...

lens pakcik ecah?? hehe ... bunyi fishy je ... hehe

Aie said...

cb: lu kena pergi dgn kadar segera beb.

ecah: pandai la lu salahkan lens pulak. ohho lu la yang sumpah lens gua macibai btol!

fareast: fishy bukan?

tukangbuatsushi said...

banyaknyer gambar...

aie said...

arie: baru laa nampak lagak bercuti

rahami said...

woooo.
semua p bercuti ..
kwn aku pn g redang gak..
best la ko org.
jalan2.
tunggu aku plak lepas nie.
free aku pn nk jalan2 la.
hehe

aie said...

gua tau lu tgh kumpul duit tu uncle nak gi cuti jauh2 kan?

bawak gua boley? haha