izyan & ridha • mencari konklusi

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket PhotobucketPhotobucket Photobucket PhotobucketPhotobucket Photobucket
Aie Thoiron Ababil's Facebook profile

14 komplen:

cak said...

konklusi apa yg mereka cari itu bro..??

>>aku dh apdet..mari2..hehe.

tukangbuatsushi said...

should i say tema ko kali ni bokeh?

Aie said...

cak: kahwin tu dah kira konklusi lah tu?

arie: telefoto lebih tepat. huahuahua

PeQ GaRaGe said...

erk.. konklusi? agk konfius pade mule2..

uih.. br beli tele ke?
hehehe

Aie said...

peq: takde la pinjam huhu

FarEast said...

nice output! gwe suka ...

re : souvenir ko ada ... key chain ... nanti aku bg k? ;)

FarEast said...

ni job ko ke ko tag member? kalau buka company baru, masukkan lah aku sekali ... ngehehehe

tOm sPike said...

bRO.. lu da smbar think tank ke?? terbaek~!!! >:D

Aie said...

fareast: baik baik. btw ni job yol la yg kat s alam tu gua 2nd fotografer jek

ketom: ye dah sambar dah...dengan bangganya hahahaha

Hafidz Kamaruddin aka HPP said...

xleh cr makan aku pasni

Aie said...

huhu kau makanan dah siap sedia orang suap la hapiap

ape latest wei lame tak update?

khairilmustafa said...

bokeh bokeh bokeh

lens ape?

re: time tu time floria tu la..lalala

update!

Aie said...

nikkor 80-200 f2.8 & nikkor 50mil f1.8

huahuahua

babyling said...

re: mask semalam tuh cekup kat sekolah..heeee
mask yang pkai ari nie, ariey yang beli. Xtau lak berapa harga dia. Cu tnyer ariey