"gua kalau ada duit gua beli je kasut futsal yang tapak besi tu!"

abandoned tiempo

Ha..ini la kasut futsal gua..sebelum versi yang ini, aku pakai Ronaldinho Gaucho..ala yang kaler gold tu...habis kena kutuk "Diva Futsal" masa tu..tapi aku main stok dewa jugak la at dat time haha..penjaring terbanyak bai!! Tapi hayat kasut tu dengan aku tak lama, 2-3 minggu je pastu hilang kena tibai ngan mat pet mana ntah.. Yang aku pelik tu, tali tak ada pon dia angkat...Bodoh juga pencurik tu... Selang 2 minggu gua angkat kasut seperti dalam ilustrasi di atas...Huhh, lepas tu gua ledak memang tak ingat punya...sampai cecah 100 gol juga la dalam masa kurang setahun..kira okay la apa! Safee Sali pon tak selaju gua scoresheet dia... Ahh....dah lama betol gua tak main futsal..hilang juga sengat gua nanti ni... Sodox, lu bila nak organize game lagi? Aie Thoiron Ababil's Facebook profile

2 komplen:

amer azlan said...

bai~
jomla turun futsal pasni kat ampang..
bwk skali nike x best ko tu tgk tahap kbenaran dewa ko tuh
ada berann??

ahmoi said...

tak bole main dh..asik injured je..pstu adeh sakit sane sakit sini... <=p