fotosop saks

Photobucket

Hahh solid tak hasil gua kali ni? Berdenyut juga bai kepala nak buat gambar ini macam. Aie Thoiron Ababil's Facebook profile

13 komplen:

oranglidi said...

tajuk buat wa terkejut..

sekali kalo si model tu bace taajuk, lu kena saman.. dahla x bagi penerangan yang memahamkan.

emam said...

doink3...

4 setengah bintang

haha..

xleh kasik penuh...

nanti lu riak

░♥si lampu neon♥░ said...

wow, nice shot! bagus222

ahmoi said...

Hi

FarEast said...

solid dah pic tu

PeQ GaRaGe said...

tgk tajuk.. bikin terkezut..

tgk pic.. terkezut skali lagi..

hehehehe..

nice bro... kipidap..

aRzaMuaHaha said...

dalam byk2 aku paling suke sign ko tu.ajar wehhhh!!wahahhaah

MeLLmeRaH said...

cantik gambar tu....

Amer Azlan said...

aku pk kan pebende la yg saks tu..

lawa siott..

ko punya sign tuh..! hahaha

mantap2

Aie said...

lidi: lu ni mencarut bikin gua tak paham lah!

emam: bapak kemut lu nih! bagi la setengah bintang lagi, plisss! hahaha

neon: yeah! hakikatnya gua tatau nak respon macam mana lagi...

ahmoi: hi!

fareast: manada solid..belum boleh buka booth lagi tahap gua hahaha

peq: makasih..lu memang kawan baik!

arzam: bengap juga lu ni zam sign tu pon tak reti buat..macam mana lu boleh jadi boss gua dulu nih?

mell: kalau buruk tak berani gua upload nanti kena sampah pula dengan lu orang nanti hahaha

syuk said...

terbaekkk aie

Aie said...

thanks shuk!!!

aRzaMuaHaha said...

aku reti edit pakai template je weyy.wakakakaa