Imtiaz Annur & Edward Sweeney

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
Hahh lepas seminggu si Amer bertunang, sampailah pula turn kawan gua yang sorang lagi ni. Si Anoe ni juga adalah rakan ketat gua sewaktu di UiTM dulu. Si Nuar pula first time gua jumpa setelah sekian lama dengar cerita tentang beliau. Ciss lu orang ni semua memang dah tak sabar-sabar nak kahwin kan?
Jadi untuk session kali ni gua ke Melaka dengan ditemani ex-girlfriend eh silap ex-classmate merangkap officemate gua, Triza Zuraini/Zuraini Ahmad Sukori/Inn ataupun lebih mesra dengan panggilan "Rara" di tingkat 4 KDN Putrajaya. Huhh???

Congrats untuk Anoe and Nuar. Salah silap harap dimaafkan ye. Anoe, jangan lupa kirim salam sekali kat makcik lu. Gua tak sangka sungguh makcik lu celik IT juga orangnya.

Photobucket

Aie Thoiron Ababil's Facebook profile

9 komplen:

cahaya kelip-kelip said...

cun giler gambar!!
no.8 bapak cun!
hehe

oranglidi said...

kah kah. lu bile lagi!!??

Kinjunx~ said...

ermm nice
tp same nan pic yg b4 dis..
usehe tge kjyaan

syuk said...

aie...
napa x ajak aku shoot majlis yang ada awek2 manis2

lain2 gmba lu mmg cool!
ape pon jgn lupa game malam sok!

Aie said...

kelip2: tu gambo tak sengaja tu. kalau nak ikutkan sume gambo pon tak sengaja hahaha

lidi: gua target 2012.amacam?

kinjunx: gua tak tere. angle sama je hahaha

shuk: cun ke? hahaha wei mlm sok tgk sama la jum!

ahmoi said...

comelnye biby....

Aie said...

ahmoi: nak tangkap gambar kyra plak lepas ni. ajar dia posing siap2 ye. hehe

cahaya kelip-kelip said...

2012?
sapa calon?

oranglidi said...

2012 ? bagus.. dah x lame dah tu.